KARMA KONDIGT EUROPESE PRIJS AAN VOOR KARMA REVERO

High-performance luxe sedan vanaf €145.000,- 

  • Op maat gemaakte Karma Revero met unieke EREV-aandrijftechnologie
  • Prijs start vanaf €145.000, exclusief lokale belastingen
  • Geplande leveringen starten in het 4e kwartaal van 2024

Hilversum, Nederland,  – Karma Automotive, de eerste en enige ultra-luxe autofabrikant van Californië, heeft aangekondigd dat de prijs van de exclusieve en op maat gemaakte 3e generatie Karma Revero in Europa begint vanaf €145.000, exclusief lokale belastingen, met leveringen die naar verwachting beginnen in Nederland en andere geselecteerde markten in Europa in het 4e kwartaal van 2024. Het merk is van plan om elke 18 maanden een nieuw model te lanceren.

De met de handgemaakte Karma Revero 4-zitter combineert opvallend design, hoge prestaties en een geavanceerde Extended-Range Electric (of ‘EREV’) aandrijflijn om range anxiety te elimineren. De 28 kWh HV-batterij van de Revero, samen met een 1,5-liter turbomotor, is gekoppeld aan een ingebouwde generator die elektriciteit levert aan het 400 kW 2-motorige aandrijfsysteem, wat een aantrekkelijke combinatie biedt van rijbaarheid, prestaties en efficiëntie. Deze opstelling levert 536 pk en 746 Nm koppel en is goed voor een puur elektrisch bereik van maximaal 128 km en een totaalbereik van 580 km.

De Revero wordt geassembleerd in het Karma Innovation and Customization Center (KICC) in Moreno Valley, Californië, dat sinds 2017 wereldklasse engineering, design, maatwerk en productiediensten biedt, evenals elektrificatieplatforms. De Revero kan worden besteld met een breed scala aan op maat gemaakte opties om de auto verder af te stemmen op persoonlijke voorkeuren.

Reserveringen voor de Karma Revero kunnen online worden gemaakt via https://karmaautomotive-europe.com

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait