SUBARU OUTBACK GEYSER BLUE EDITION: EXTRA AVONTUURLIJKE UITVOERING

Maak kennis met de geheel nieuwe Subaru Outback Geyser Blue Edition: een vernieuwde editie van de Outback. De Geyser Blue Edition combineert hoogwaardige kwaliteit met een eigentijdse uitstraling, dankzij de zwarte exterieuronderdelen en een opvallende carrosseriekleur in Geyser Blue. Met deze nieuwe editie benadrukt Subaru zijn kernwaarden: Safe, Fun en Though.

De nieuwe Geyser Blue Edition is een toevoeging aan de Outback-uitvoeringen 50Yr AWD Edition, Sport en Premium. Het unieke exterieur van deze editie, geïnspireerd op de Outback Sport, valt op door zijn blauwe en non-metallic lakkleur, zijn zwarte wielen en dakrails inclusief dakdragers en groene accenten.

Verder onderscheidt het model zich door zwarte details zoals antenne, dakspoiler, grille, spiegelkappen, behuizing van de breedstralers en deel van de achterklep. De standaarduitrusting van de Geyser Blue Edition combineert de praktische doelmatigheid van de Sport met de luxe van de Premium.

Net als alle andere Subaru’s beschikt ook deze uitvoering over symmetrische vierwielaandrijving, die de aandrijfkracht verdeelt over alle wielen en zorgt voor betere tractie op natte en gladde wegen. De standaard Lineatronic CVT-automaat en Active Torque AWD zorgen voor soepele versnellingswisselingen en optimale grip op verschillende terreinen. Daarnaast is de auto voorzien van EyeSight: Subaru’s geavanceerde rijhulpsysteem met twee camera’s voor extra veiligheid op de weg. Dit systeem identificeert mogelijke gevaren, waarschuwt de bestuurder en remt indien nodig. Met deze technologie zet Subaru in op optimale veiligheid voor inzittenden en weggebruikers.

De Geyser Blue Edition is ontwikkeld voor mensen met een actieve levensstijl. De geïntegreerde dakdragers hebben een laadvermogen van 218 kilogram, de standaard aanwezige bevestigingsogen maken het simpel om de daklading vast te sjorren. Om de bagage makkelijk op het dak te laden, beschikken de deuropeningen over opstappen met antislip-bescherming. De Outback is met zijn trekgewicht van 2.000 kilogram ook zeer geschikt als trekauto, bijvoorbeeld van caravans of paardentrailers. Een trekhaak is een van de weinige opties voor de avontuurlijke en zeer compleet uitgeruste Geyser Blue Edition.

Naast de mogelijkheid om objecten te vervoeren op het dak, biedt de ruime kofferbak met brede opening veel mogelijkheden. De vuilafstotende materialen waarmee de laadruimte is bekleed zorgen ervoor dat buitenactiviteiten niet meteen hun sporen nalaten.

Subaru vindt niet alleen rijplezier en veiligheid belangrijk, ook de door onafhankelijke consumenteninstanties geprezen betrouwbaarheid is essentieel. Voor extra gemoedsrust biedt Subaru acht jaar garantie zonder kilometerbeperking. De nieuwe Geyser Blue Edition staat vanaf september bij de dealers voor een bedrag van € 49.995,-. De Outback-reeks begint bij € 42.595,-.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait