Van Mossel verstevigt positie in West-Vlaanderen met 2 overnames én volledig aandeel in Devos-Capoen

Van Mossel Automotive Group heeft de voorbije tijd niet stilgestaan. De grootste automotive speler van de Benelux kondigt met trots de overname aan van twee Renault-Dacia garages in West-Vlaanderen én verhoogt haar 50%-belang in Devos-Capoen naar een volledige 100%. Een stevige stap vooruit!

 

Garage Vandenbunder is al meer dan 30 jaar een begrip in Diksmuide en omstreken. De familiegarage staat bekend om haar klantgerichte aanpak en brede dienstverlening. Ook garage Lagrou in Ieper, opgericht in 1946 en inmiddels in handen van de 3e generatie, heeft een trouwe klantenkring opgebouwd. Beide garages zullen voortaan onder de respectievelijke naam ‘Van Mossel Vandenbunder’ en ‘Van Mossel Lagrou’ opereren.

 

Daarnaast  zijn de 4 reeds aangesloten Van Mossel Devos-Capoen vestigingen nu ook volledig in handen van Van Mossel, als gevolg van de omzetting van een 50%-belang naar een 100%-belang. Op deze manier ziet de Belgische Van Mossel Renault Dacia cluster haar aantal vestigingen stijgen naar 6.

 

Koen Claesen, CEO Van Mossel BeLux, is zeer enthousiast over deze overnames. “Van Mossel en West-Vlaanderen hadden al een goede band, maar dankzij deze veranderingen versterken we onze aanwezigheid nog meer. We zijn blij dat de families Vandenbunder, Lagrou en Devos-Capoen vertrouwen hebben in ons bedrijf en samen met ons willen bouwen aan het Van Mossel verhaal. Klanten hoeven zich geen zorgen te maken: de vertrouwde gezichten en de klantgerichte service blijven. Bovendien voegen we ons uitgebreide one-stop-shop concept toe. Van aankoop en reparaties tot financieringen, verzekeringen en leaseopties, wij staan steeds voor de klant klaar.”

 

Van Mossel kijkt vol vertrouwen uit naar een succesvolle toekomst samen

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait