TOYOTA GAZOO Racing en MoneyGram Haas F1 Team

TOYOTA GAZOO Racing en MoneyGram Haas F1 Team zijn het eens over een technisch partnerschap voor de toekomst van de auto-industrie
, waarbij coureurs, ingenieurs en monteurs kansen krijgen om zich te ontwikkelen
door uitdagingen aan te gaan in de koningsklasse van de autosport.

TOYOTA GAZOO Racing (TGR) en MoneyGram Haas F1 Team hebben vandaag aangekondigd dat ze een basisovereenkomst hebben gesloten over het aangaan van een technisch partnerschap met betrekking tot de ontwikkeling van MoneyGram Haas F1 Team-voertuigen en samenwerkingsinspanningen. Door middel van dit partnerschap willen de twee partijen bijdragen aan de ontwikkeling van de auto-industrie door een omgeving te creëren waarin jonge Japanse coureurs, ingenieurs en monteurs ervaring kunnen opdoen en kunnen groeien in het FIA Formula One World Championship (F1), het summum van de autosport.

TGR blijft concurreren in de autosport om de drie essentiële elementen van de autoproductie aan te scherpen: mensen, pijplijn*1 en product. In de ‘driver-first’-autoproductie die sterk wordt bepleit door Toyota Motor Corporation-voorzitter Akio Toyoda, ook bekend als Morizo, worden auto’s herhaaldelijk kapot gemaakt en gerepareerd in de arena van de autosport, en wordt de feedback van professionele coureurs grondig opgenomen in de ontwikkeling van productievoertuigen. In recente inspanningen om deze aanpak te versterken, is er een groeiende behoefte om mensen te verbeteren door chauffeurs, ingenieurs en monteurs te ontwikkelen, om de pijplijn van gegevensanalyse en -gebruik effectief te gebruiken en om inzichten die zijn opgedaan toe te passen op producten door middel van voertuigontwikkeling. Door het technische partnerschap dat vandaag is aangekondigd, is TGR van plan om mensen verder te versterken en de pijplijn van het MoneyGram Haas F1 Team, een van de sterke punten van het team in de F1, te leren kennen om de creatie van steeds betere auto’s uit de autosport te versnellen.

Concreet houdt de overeenkomst de deelname in van MoneyGram Haas F1 Team-testritten door TGR-opleidingschauffeurs, ingenieurs en monteurs. Dit zal de coureurs in staat stellen om rijervaring op te doen in de F1, en het zal de ingenieurs en monteurs in staat stellen om te leren hoe ze enorme hoeveelheden gegevens, zoals rijgegevens, kunnen analyseren om een pijplijn hiervoor effectief te bedienen bij TGR. De overeenkomst omvat ook de deelname van TGR-ingenieurs en -monteurs aan de ontwikkeling van de aerodynamica van raceauto’s van het MoneyGram Haas F1 Team om human resources te cultiveren – door deelnemers koolstofvezelonderdelen te laten ontwerpen en produceren in gesimuleerde extreme operationele omgevingen – die een actieve rol kunnen spelen in de frontlinie van het toppunt van de autosport en de technologie en kennis weerspiegelen die zijn opgedaan in productievoertuigen.

TGR en MoneyGram Haas F1 Team delen de wens om bij te dragen aan de autosport en de auto-industrie door middel van human resource-ontwikkeling en zijn van plan hun initiatieven voor het versterken van hun raceteams voort te zetten.

*1De knowhow en infrastructuur voor het delen van grote hoeveelheden gegevens, zoals gegevens over lopende races, het onmiddellijk analyseren van dergelijke gegevens en het onmiddellijk gebruiken ervan bij de strategische planning voor de race in kwestie

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait