De Zoute GP 2024 “de rally” Alain Mervilde

Eerst een kleine dienstmededeling:  Het zal wat ons betreft is minder zijn met de verslaggeving en fotoreportages van de Zoute rally 2024. Onze medewerker  Wilfried Geerts werd donderdag met spoed opgenomen in het ziekenhuis en dus is hij even verhinderd dit weekend. Wij wensen hem van hieruit een zeer spoedig herstel !

Zelf zitten wij ook vast aan diverse verplichtingen en kunnen daardoor niet echt vervangen, maar  donderdag kregen we toch al een mooi zicht op de deelnemers die volop aan het “scruteneren” waren. Onze impressies volgen hier.

In ieder geval aandacht voor onze copains van “Rock n Roll” Classics zij proberen de rally incognito af te werken. Ik vrees echter dat ze daarvoor de verkeerde bolide hebben gekozen. Want hun “Veritas” is toch wel een van de meest zeldzame wagens die aan de wedstrijd deelnemen.

Verder op de Dijk van Knokke kwamen we ook de “Saint” Volvo tegen een aantal schitterende Porsche’s 356 van diverse afkomst, Een blauwe Alfa Romeo cabrio  trok ook aandacht een AC Bristol, diverse Jaguar’s, Healey’s, Bentley’s en Mercedessen. Kortom wie een kijkje gaat nemen dit weekend zag minstens 200 schitterend  rally classics de revu passeren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait