Bonhams op de Zoute GP 2024. Alain Mervilde

Een voornaam onderdeel van de Zoute Gp is natuurlijk de veiling die veilinghuis “Bonhams” traditioneel organiseert op zondag. Wanneer wij deze lijnen typen is de verkoop nog niet doorgegaan en kunnen wij dan ook nog geen resultaten beoordelen of bekijken. Wie  snel is en dit artikel leest voor zondag kunnen we misschien nog een paar van onze voorkeuren meegeven in deze propvolle cataloog vol verleidelijke aanbiedingen.

Het spreekt voor zich dé toppers van de beurs zijn natuurlijk de “Belgian Yellow” Porsche en de Ferrari Berlinetta zonder meer toppers op de klassieke markt. Ik vrees alleen dat ze ook voor de “happy few” gereserveerd, zijn gezien hun waarde.

 

Een Bugatti type 35 past natuurlijk ook in alle topcollecties  en met de Lamborghini 400 kan je  dan weer leuke ritten maken of volgend jaar aan de Zoute GP2025 deelnemen.

 

Ik weet niet wat ik van de 2010 Mercedes Mc Laren SLR  “Stirling Moss” moet vinden. t’is in iedere geval een bijzonder mobiel waar je kunt mee “uitpakken” en ik kan u uit eigen ondervinding meegeven dat Sir Stirling Moss een bijzonder aimabel man,was waar het leuk keuvelen mee was. Tussen haakjes het was ook een uitstekend piloot.

Sedert mijn “madam” als copilote een stuk van de D.GT.C meereed in de BMW “batmobile” kan ik u alleen maar aanraden: de BMW 3.0 CSL is een topper. Laat u “madam” ook meerijden en ze is happy, dubbelwin zou ik zeggen. Voor de liefhebbers van Nederland kun je hier dan weer een “exotische”  Spyker aan uw collectie toevoegen. Top afgewerkt en zeldzaam. T’ was er eentje van de laatste. Met een Alfa 4C is er natuurlijk niks mis en de “Coune” MG vind ik ook een  aanrader, simpele mechaniek en toch anders.

Voor de Bentley Continental heb ik ook een boontje en als er willige sponsors zouden zijn de Mustang GT “Shelby” past in mijn garage. Verder is de cataloog natuurlijk nog gevuld met zowat alles wat de autoliefhebber kan bekoren. Wij wensen u allen veel succes op zondag.

Bonhams Cars : The Zoute Sale

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait