VIER SAMEN MET ONS: 110 JAAR MASERATI  

            

 

Rijden met een Maserati staat gelijk met volop genieten van het dolce vita gevoel aan het stuur van een exclusieve, luxueuze, sportieve en o zo Italiaanse coupé, cabriolet of berline.

Het oorspronkelijk in Bologna en later in Modena gevestigde merk met de drietand kan bogen op een roemrijke geschiedenis in diverse autosportdisciplines en een dynastie van legendarische productiemodellen. Beroemde namen zoals 250F, Birdcage, 300S, 450S en MC12 Corsa hebben het hart van veel autosportfans sneller doen slaan en sublieme auto’s zoals de 3500 GT Spider Vignale, 5000 GT, Sebring, Ghibli, Quattroporte en Granturismo konden altijd rekenen op de interesse van een selecte groep kopers onder wie Sophia Loren, Peter Ustinov, de Aga Khan, de Sjah van Perzië en Luciano Pavarotti.

 

 

 

Op ZATERDAG 23 NOVEMBER 2024 organiseert Cady Cars een schitterend feest ter ere van 110 jaar Maserati met het volgende programma :

– 18.30u : bezoek aan de ‘state-of-the-art’ Garage Mistral Classics gespecialiseerd in de restauratie en het onderhoud van classic cars, vooral Maserati’s

– 19.00u : receptie met Champagne ‘Blanc de Blanc’ en 3 lekkere hapjes in de lokalen van Cady Cars. Aansluitend geleid bezoek aan de unieke Cady Cars collectie met tal van iconische en zeldzame Maserati-modellen

– 20.00u : buffet van koude voorgerechten

– 21.00u : buffet van warme hoofdgerechten

– 22.00u : uitgebreid dessertbuffet,  koffiebar en koekjes

– 23.00u : start van de dansavond met DJ en bar in de danszaal tot 3.00u.

De ’all-in’ prijs van 125 EUR per persoon omvat het geleid bezoek, de receptie en het avonddiner inclusief dranken. Consumpties na 23u zijn betalend.
Er is ook mogelijkheid om een eigen tafel voor 10 personen te reserveren.
Tijdig reserveren wordt aangeraden, aangezien het aantal plaatsen beperkt is.

Gelegenheidsadres:

18.30u        Mistral Classics, Oostkaai 24A, 8900 Ieper – www.mistralclassics.com
Vanaf 19.00u    Cady Cars, Oostkaai 23A unit 5, 8900 Ieper – www.cadycars.be

Inschrijven via  https://cadycars.be/nl/paddock-plaza/

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait