Alfa Romeo 33 Stradale. Dit is zijn ‘gebrul’.

  • Alfa Romeo onthult aan de fans van het merk het ‘gebrul’ van de nieuwe 33 Stradale. Link naar video
  • De dynamische ontwikkeling onder leiding van het technische team van Alfa Romeo verloopt volgens plan; vandaar de mogelijkheid om zijn herkenbare Alfa Romeo ‘brul’ vast te leggen.
  • Een unieke parallel met de elegante, harmonische en verfijnde melodieën van klassieke muziek. Een herkenbaar Alfa Romeo-geluid, een soundtrack van kracht en precisie, het resultaat van mechanisch meesterschap en Italiaanse passie.
  • Ondertussen zet het stijlprototype dat bijna een jaar geleden in het Alfa Romeo Museum in Arese werd gepresenteerd, zijn internationale tournee voort door deel te nemen aan de grootste auto-evenementen ter wereld.

Tot op heden hebben degenen die de gelegenheid hebben gehad om het stijlprototype van de nieuwe 33 Stradale van dichtbij en persoonlijk te zien, het unieke ontwerp kunnen waarderen – tot nu toe alleen statisch – dat nauwgezet en respectvol de stilistische kenmerken van de 1967 Stradale 33 herziet. Liefhebbers kunnen nu genieten van het typische Alfa Romeo-gebrul van de versie die is uitgerust met de twin-turbo V6-motor die meer dan 620 pk levert. Bijna een jaar na de presentatie in het Arese Museum heeft het technische team van Alfa Romeo zich gericht op de dynamische ontwikkeling van de Fuoriserie: beperkt tot slechts 33 eenheden, heeft het de dubbele ambitie om uitstekende prestaties op het circuit te bieden, zonder concessies te doen aan comfort en gebruiksgemak, ook voor dagelijks gebruik.

Tijdens de dynamische tests werd het motorgeluid vastgelegd en is het nu beschikbaar op de officiële sociale mediakanalen van het merk, met een reproductie als parallel met de elegante, harmonische en verfijnde melodieën van klassieke muziek. Een herkenbaar Alfa Romeo-geluid, een soundtrack van kracht en precisie, het resultaat van mechanisch meesterschap en Italiaanse passie.

Ondertussen gaat de internationale tournee van het stijlmodel door, nadat het sinds zijn debuut op 30 augustus 2023 al heeft deelgenomen aan de grootste auto-evenementen ter wereld. Deze omvatten het Villa d’Este Concours d’Élégance, waar het de felbegeerde “Design Concept Award” won, en meer recentelijk, het debuut van de op maat gemaakte auto op een openbaar evenement anders dan in Italië op het Goodwood Festival of Speed.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait