Nico Verdonck samen met Nathan Vanspringel achter het stuur van de Mustang GT4

• Bekendmaking line-up GT4
• Ervaring voor TeamFloral-Vanspringel
• Leerschool voor Nathan Vanspringel


Spa, 25 juni 2024 – Team-Floral Vanspringel bevestigt dat Nico Verdonck zal samenwerken met Nathan Vanspringel. Verdonck is een referentie in het Belgische autosportlandschap en kan beroep doen op tal van circuitervaring aan het stuur van GT-auto’s en meer bepaald wagens van de GT4-categorie.
“De komst van Nico betekent een ongelofelijke meerwaarde voor het team”, benadrukt JeanMarc Valckenaere, “niet alleen op het vlak van setup en het besturen van de Mustang GT4, maar ook voor de werking van het team zelf”. Deze toegevoegde waarde wordt nog versterkt door het feit dat Verdonck zijn ervaring in de autosport gebruikt om coaching aan te bieden aan amateurcoureurs, beginners met veel potentieel en gentlemen drivers die hun vaardigheden willen verbeteren. Het is dan ook zonder twijfel dat deze achtergrond hem in staat zal stellen om de jonge en veelbelovende Nathan Vanspringel te helpen om de Mustang GT4 onder de knie te
krijgen.
“Een splinternieuwe auto, een nieuw team en een nieuwe uitdaging. Het wordt veel, maar ik ga in ieder geval mijn uiterste best doen om het team en dit initiatief zo goed mogelijk te ondersteunen. Ik ga proberen om Nathan, een jonge coureur die talent heeft maar nog ervaring moet opdoen, te helpen en tegelijkertijd het team te adviseren met technisch advies. Maar bovenal wil ik TeamFloral en de familie Vanspringel bedanken voor het vertrouwen in dit avontuur,” zei een enthousiaste Verdonck een paar uur voordat de indrukwekkende Mustang zijn eerste rondjes maakte.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait