smart Belgium introduceert twee nieuwe smart #1-lijnen: Pure en Pure+

smart Belgium breidt smart #1 modellengamma uit met Pure en Pure+ lijnen
•    Deze nieuwe varianten van de smart #1 worden in België aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs van €33.995 voor de Pure en €38.995 voor de Pure+.
•    Klanten in België kunnen de smart #1 Pure en Pure+ bestellen vanaf September 2024.


Juni 2024, Leinfelden-Echterdingen, Duitsland. smart Belgium breidt het smart #1 productgamma uit met nieuwe Pure en Pure+ varianten als ideale dagelijkse metgezellen die rijplezier en volledig elektrische mobiliteit bieden in stedelijke gebieden en daarbuiten. Beide lijnen overtuigen door een hoog niveau van standaarduitrusting en kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs in hun segment. De smart #1 Pure is de nieuwe toevoeging aan het volledig elektrische productassortiment van het merk.

Terwijl de smart #1 Pure is uitgerust met een accu met een capaciteit van 49 kWh, biedt de energieopslag van de variant Pure+ 66 kWh. Dit resulteert in een actieradius van 310 kilometer (WLTP) voor de smart #1 Pure en 420 kilometer (WLTP) voor de smart #1 Pure+. Net als alle varianten van het smart #1 portfolio kunnen de voertuigen onder optimale omstandigheden in slechts 30 minuten (DC) worden opgeladen van 10 tot 80 procent (State of Charge).

Het design van de smart #1 Pure en Pure+ overtuigt in vele opzichten. Verborgen deurgrepen en frameloze deuren, die kenmerkend zijn voor de smart #1, dragen bij aan de premium uitstraling van de auto’s. CyberSparks LED koplampen met automatisch grootlicht en vier parkeersensoren achter zorgen voor uitzonderlijk rijcomfort. Beide varianten zijn uitgerust met aerodynamisch geoptimaliseerde 18-inch velgen in de typische smart styling. Met kenmerken als een lichter, solide dak zonder glaspaneel bedienen de smart #1 Pure en Pure+ een nieuwe klantengroep met verschillende voorkeuren.

In het interieur bieden een 12,8-inch centraal display met Full HD-resolutie en een met stof bekleed 9,2-inch digitaal Full HD-instrumentenpaneel ideale gebruikersinteractie en connectiviteitsfuncties. De bijpassende premium stoffen stoelen zorgen voor een hoog comfortniveau, vooral tijdens langere ritten. De functionaliteiten die zijn geïntegreerd in het Advanced Driver Assistant System (ADAS), de slimme pilootassistent en de Adaptive Cruise Control (ACC) met Stop & Go ondersteunen verder comfortabel en veilig rijden in alle verkeerssituaties.

Henry Wattel, CEO bij smart Belgium :
Met de smart #1 Pure- en Pure+-series zijn we er trots op dat we een nog aantrekkelijkere en toegankelijkere afwerkingslijn kunnen bieden aan een bredere klantenbasis. Deze aanpak is in lijn met onze wens om ons productassortiment op een doordachte en duurzame manier uit te breiden in het volledig elektrische premium SUV-segment.

De smart #1 Pure is verkrijgbaar voor €33.995. De smart #1 Pure+ met een iets beter energieopslagsysteem en essentiële functies is verkrijgbaar voor €38.995. Testritten met de smart #1 Pure en Pure+ zijn mogelijk vanaf September 2024 bij lokale smart Agents. Geïnteresseerde klanten kunnen de dichtstbijzijnde showroom vinden en online een proefrit reserveren op https://be.smart.com/nl/test-drive/.

Naast de uitbreiding van de productfamilie zullen alle lijnen van smart #1 worden uitgerust met het smart charge@street-pakket, inclusief een RFID-kaart (Radio Frequency Identification) en Apple CarPlay en Android Auto1 (bekabeld en draadloos). Klanten kunnen contact opnemen met hun lokale smart agent voor meer informatie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait