Volvo Car BeLux zet STROOM in beweging voor een duurzaam festival

Volvo Car BeLux is verheugd om haar samenwerking met STROOM aan te kondigen, een uniek festival dat natuur en cultuur harmonieus laat samengaan. STROOM vindt plaats in de schilderachtige Scheldevallei tussen Gent en Antwerpen en belooft boeiende muziekoptredens, stemmige uiteenzettingen en verkwikkende wandelingen. Als merk dat duurzaamheid hoog in het vaandel draagt, steunt Volvo met trots dit buitengewone festival.

STROOM X VOLVO

Een groenere reis

Bij STROOM maakt zelfs de reis deel uit van de ervaring. De klimaatneutrale boot De Vrijbuiter meert sierlijk aan op verschillende locaties langs de Schelde en trakteert festivalgangers op betoverende oeverconcerten. Maar niet alleen de waterwegen weerspiegelen de inzet van STROOM voor het milieu. Dankzij de nieuwe elektrische Volvo EX30 verplaatst het STROOM-team zich ecologisch op de weg en laat het zien dat duurzaamheid en stijl hand in hand kunnen gaan.

 

Duurzaam reizen aanmoedigen

Met STROOM in 24 gemeenten wordt het een uitdaging om het aantal kilometers te beperken. STROOM is echter vastbesloten om elke reis groener te maken. Voor elke festivallocatie biedt STROOM een uitgebreide lijst met ecologische vervoersopties. Via het innovatieve platform Slinger kunnen bezoekers in contact komen met medebezoekers om te carpoolen en zo hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarnaast voorziet STROOM de festivalgangers van de middelen die ze nodig hebben om met de fiets naar het evenement te komen via goed aangegeven fietsknooppunten.

 

Talent van eigen bodem en minder uitstoot

STROOM’s toewijding aan duurzaamheid gaat verder dan transport. Door lokale artiesten en kunstenaars in de spotlights te zetten, dragen zij bij aan de vermindering van de uitstoot die gepaard gaat met het vervoer van talent van ver weg. De steun van Volvo, inclusief een elektrisch wagenpark, vermindert de CO2-uitstoot van het festivalpersoneel tijdens het evenement aanzienlijk.

STROOM X VOLVO

Ondersteuning van onze verdelers

Naast onze bijdrage steunen vier van onze retailers – Scancar, Vermant, Van Kasteren en D’Hondt- dit initiatief actief. Dit benadrukt onze collectieve inzet voor een groenere toekomst nog eens.

Volvo Car BeLux en STROOM nodigen u uit om samen met ons natuur, cultuur en duurzaamheid te bundelen. Laten we ervoor zorgen dat elk moment telt, zowel op als naast de weg.

 

STROOM X VOLVO

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait