SpaItalia is alle zonnen meer dan waard!

De jaargang 2024 van SpaItalia werd nauwelijks gespaard door het weer. Regelmatige regen, temperaturen die veel te koel zijn voor het seizoen, in die tijd was de organisator DG Sport niet gezegend door de goden! Met bezoekersaantallen die identiek zijn aan die van vorig jaar, moet er echter maar één opmerking worden gemaakt: SpaItalia is alle zonnen in de harten van de liefhebbers meer dan waard!

 

Op zondag 16 juni was er opnieuw een drukte op het Circuit van Spa-Francorchamps en in het hart van de paddocks. SpaItalia 2024 heeft opnieuw de gemeenschap van Italiaanse monteurs en carrosserieliefhebbers aangetrokken… maar ook liefhebbers van de geneugten van het leven zoals ze aan de andere kant van de Alpen worden gecultiveerd. Clubs die in groten getale aanwezig waren, auto’s en motorfietsen die het circuit en de omgeving kleurden, parades die gewoon uitverkocht waren, ‘Ma-Fra Best of Show’ met ongekend succes, Donna Club die de vrouwelijke clientèle duidelijk in de smaak viel, verwend als altijd, alomtegenwoordigheid van motorfietsen met Ducati Day, proeverijen van allerlei aard, de ingrediënten van SpaItalia 2024 resulteerden in een smakelijke cocktail…

 

Wat betreft het entertainment, het was duidelijk unaniem! Voor zijn tweede bezoek aan SpaItalia verleidde de ‘Professor Raoul’ opnieuw, en zijn Drift-show in een Lancia Delta HF Integrale was indrukwekkend… vooral omdat de beroemde Youtuber werd vergezeld door Soul en zijn Lamborghini Huracan STO! De jongeren waardeerden het. De niet zo jong ook!

 

 

Wat Günther Schachermayr betreft, zijn Vespa Show was van het ‘onwaarschijnlijke’ type, met wheeling, rookbommen, acrobatiek, kortom alles wat moeilijk voor te stellen is met een Vespa!

Geconfronteerd met dit nieuwe succes dat u de kleur van de lucht zal doen vergeten, heeft DG Sport de editie 2025 van SpaItalia al geactiveerd. Met de belofte om te verleiden, te verrassen en op te winden door andere grenzen te verleggen…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait