Garage Deboo schudt handen met Bariseau Mottrie: nieuw hoofdstuk in Brugge’s autolandschap

Bariseau Mottrie heeft vandaag de overname aangekondigd van Garage Deboo Brugge. Na een succesvolle samenwerking vertrouwt Garage Deboo zich nu officieel volledig toe aan multi-merken dealer Bariseau Mottrie. Met deze strategische overname breidt Bariseau Mottrie zijn aanwezigheid uit in de regio en voegt het een vijfde vestiging toe aan zijn bestaande locaties in Roeselare (2), Ieper en Kortrijk.

Garage Deboo Brugge, bekend om zijn uitstekende service en jarenlange ervaring, zal nu opereren onder de vlag van Bariseau Mottrie. Deze overname zal niet alleen de bestaande klanten van Garage Deboo ten goede komen, maar ook nieuwe mogelijkheden bieden voor huidige en toekomstige klanten van Bariseau Mottrie.

Meerdere automerken onder 1 dak in Brugge

De locatie in Brugge is nu een officiële verdeler en servicepunt van de Italiaanse merken Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional en Jeep. Ook het Duitse merk Opel, dat onlangs aan het gamma werd toegevoegd, is daar te vinden. Daarnaast biedt de Brugse vestiging een uitgebreid aanbod aan tweedehandswagens van diverse merken.

Honda- en Saab-klanten, evenals andere merkrijders, blijven uiteraard welkom in Brugge voor de vertrouwde service, glimlach en expertise die ze gewend zijn. Bovendien zal de Brugse vestiging nu ook uitgebreide carrosserieherstel aanbieden. Klanten profiteren van snelle en efficiënte reparaties volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Tot nu toe waren carrosseriediensten alleen beschikbaar in de vestiging in Ieper.

Caramel Campers Brugge

De locatie start binnenkort ook met de verkoop, verhuur en service van campers in de showroom op nummer 155! De campers zijn uitgerust met de nieuwste voorzieningen en comfort, zodat iedereen volop kan genieten van elk avontuur, groot of klein! Meer info over Caramel Campers vind je terug op: caramelcampers.be.

Een sterke toekomst

“Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal in de groei van Bariseau Mottrie,” zegt Julie Bariseau. “We zijn verheugd om de klanten van Garage Deboo te verwelkomen in onze familie en kijken ernaar uit om hen dezelfde toonaangevende service te bieden die onze bestaande klanten kennen en waarderen.”

Met vijf strategisch geplaatste vestigingen in Brugge, Roeselare, Ieper en Kortrijk, versterkt Bariseau Mottrie zijn positie als toonaangevende speler in de automobielsector van West-Vlaanderen. De gecombineerde kennis en ervaring van beide bedrijven zullen ongetwijfeld bijdragen aan een nog betere service voor alle klanten.

Bariseau Mottrie | We move you

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait