BE-Alert & Coyote, een samenwerking in het belang van de burger!

BE-Alert & Coyote, een samenwerking in het belang van de burger!

Brussel, donderdag 23 mei 2024 – Coyote, de rijassistent, telt vandaag een gemeenschap van meer dan 1,6 miljoen gebruikers in België. Het bedrijf werkt al sinds 2016 samen met de Federale Wegpolitie voor kwesties met betrekking tot verkeersveiligheid, vandaag kondigt het een nieuwe samenwerking aan met BE-Alert.

Vanaf juni gaan Coyote en BE-Alert samenwerken om de communicatie in noodgevallen te versterken. Concreet zal BE-Alert in staat zijn om real-time, gelokaliseerde berichten te sturen naar Coyote-gebruikers. Deze berichten zullen direct verschijnen op de Coyote-apparaten en -apps, waardoor cruciale informatie snel en efficiënt kan worden verspreid.

 

“De veiligheid van automobilisten en burgers is onze prioriteit, en Coyote is trots bij te kunnen dragen aan de verspreiding van BE-Alert berichten”, zegt Vincent Hébert, Algemeen Directeur van Coyote.

Ter herinnering, BE-Alert is het waarschuwingssysteem dat door de autoriteiten wordt gebruikt in geval van nood, of het nu door een burgemeester, een gouverneur of de Minister van Binnenlandse Zaken is. De BE-Alert berichten bevatten informatie over de noodsituatie en de maatregelen die moeten worden genomen om de veiligheid van Belgische burgers te waarborgen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait