Coyote, partner van een nieuwe rijschool

Met veel trots heeft Coyote Systems Benelux, als bevoorrechte partner, het gloednieuwe driving improvement center op het Jules Tacheny circuit in Mettet mogen inhuldigen.

Dit jaar viert Coyote zijn 15-jarig bestaan in België en bekrachtigt het zijn missie om de wegen veiliger te maken voor iedereen, door samen te werken met de gloednieuwe rijschool op het prestigieuze circuit van Mettet, België.

Coyote’s visie op verkeersveiligheid is meer dan enkel het naleven van snelheidslimieten of het voorkomen van afleiding tijdens het rijden. Het gaat ook om het beheersen van uw voertuig, het grondig begrijpen van de rijdynamiek en vooral het leren anticiperen op mogelijke gevaren op de weg.

Story image

Het circuit Jules Tacheny wordt omgedoopt tot Mettet XP, een waar opleidings- en ontwikkelingscentrum. De inhuldiging daarvan vond plaats in aanwezigheid van de minister van Begroting en Financiën van de Waalse regering, de heer Adrien Dolimont.

Deze ontwikkeling heeft Coyote ertoe aangezet de krachten te bundelen met METTET EXPERIENCE om rijopleidingen van hoge kwaliteit aan te bieden, gericht op veiligheid en wederzijds respect.

Freddy Tacheny, voorzitter van het circuit van Mettet: “Ik ben verheugd over deze samenwerking met Coyote, omdat dit soort samenwerking ongetwijfeld zal bijdragen aan een betere veiligheid op onze wegen. Onze multifunctionele tool voor de racesport evolueert naar versie 3.0 en zal nu toegankelijk zijn voor zowel ervaren bestuurders als voor de gewone man en vrouw. Deze derde evolutie omvat nu twee complementaire gebieden: het permanente circuit, als uithangbord voor evenementen zoals het Wereldkampioenschap Rallycross, en een trainingscentrum dat het Jules Tacheny circuit naar een nieuw tijdperk brengt, dat van een exelentiecentrum op het gebied van veiligheid.”

Vincent Hébert, General Manager van Coyote, voegt daaraan toe: “Zoals u al zal hebben begrepen, is de veiligheid van automobilisten onze verantwoordelijkheid. We zijn bij Coyote dan ook vereerd om deze rijschool te kunnen promoten, om zo bestuurders beter te trainen. Die toewijding gaat hand in hand met onze slogan: WE DRIVE YOU SAFE.”

“Want een betere controle over uw voertuig maakt onze wegen veiliger en redt levens!”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait